Voor het weekend van de Flanders BMX Series bij BMX Club De Molensprinters voorzien wij ook de mogelijkheid om te kamperen. Vooraf inschrijven voor deze camping is verplicht, het aantal plaatsen is beperkt.

Kostprijs: €15 te betalen voor 20/06/2024 op rekeningnummer BE87 9730 7659 7294 met vermelding CAMPING+(naam). Niet betaald = geen kampeerplaats. 

- Stromend water is beschikbaar aan het BMX-parcours en de toiletten.
- Er is geen elektriciteit voorzien.

Vragen of info via: camping@bmx-molensprinters.be 

CAMPINGREGLEMENT:

Samen kamperen = samen aankomen.

Aankomst mogelijk op zaterdag 22/06/2024 vanaf 12.00u. tot 18.00u. 

Bij aankomst krijgt u een plaats toegewezen door onze medewerkers, om veiligheidsredenen bent U verplicht op deze plaats op te stellen. 

Het is verboden om vuur te maken op de camping, inclusief barbecues, fakkels, kaarsen en vuurwerk. Elke vorm van wapens en drugs is absoluut verboden!

Er zal security voorzien zijn rondom het parcours en op de camping. Vandalisme, diefstal, verbaal en fysiek geweld en alle andere overtredingen zijn geen deel van onze sport. Alle ernstige overtredingen zullen zonder uitzondering gemeld worden aan de lokale politie. De organisatie behoud het recht om overtreders te weigeren of verwijderen van de camping.

Probeer rekening te houden met uw collega's, vrienden en teamgenoten die proberen voldoende rust te krijgen de nacht voor de wedstrijd. Beperk luide muziek. We vragen vriendelijk om stilte te behouden vanaf 22.00u. tot en met 7.00u. Onze buren zijn onze vrienden en dit willen we graag zo houden.

BMX Club De Molensprinters is niet verantwoordelijk voor ongevallen of diefstal.

Vuilnis hoort in vuilzakken, vuilbakken en containers!